About Us

About Us

 

MotoGear.my telah dibina oleh Motorbikes World (CA0207063-A), syarikat yang berdaftar dengan SSM sejak April 2014. Tujuan website ini diwujudkan adalah untuk memberi peluang kepada semua rider-rider di Malaysia memiliki apparel-apparel original KOMINE & RS-Taichi yang dihajatkan.

 

KOMINE mempunyai berpuluh-puluh jenis Jaket, gloves, riding boots, pants dan sebagainya, lagi berbagai-bagai warna dan size. Kedai-kedai di Malaysia kebanyakannya tidak mampu membawa kesemua jenis ni. Oleh itu, "KOMINE Online Malaysia" ingin mengajak tuan-tuan semua bershopping di sini. Tuan-tuan boleh buat PRE-ORDER dengan sedikit pembayaran deposit, kami akan berhubung dengan supplier dan akan bawakan barangan yang tuan-tuan hajati.

 

MotoGear.my dijalankan secara dalam talian (online) dan offline. Walaubagaimanapun, tuan-tuan masih boleh berhubung dengan kami untuk COD di kedai kami di Motorbikes World, No. 2A-1A, Jalan Suria Setapak, Taman Suria Setapak, 53000 Kuala Lumpur, Malaysia. Boleh diskus secara details dalam e-mail/whatsapp/SMS/PM. 

 

Barangan KOMINE & RS-Taichi yang kami jual adalah 100% Original, diperoleh daripada authorized distributor. Sebarang produk KOMINE & RS-Taichi yang diimport selain dari Jepun, produk tersebut telah diciplak (imitation). Oleh itu, sila berhati-hati dengan urusan pembelian :)


Loading...
Loading...
Loading...